De modellen

Bekijk hieronder de modellen van Topmodel-online. Voor alles omtrent catwalks, modeshows en fotoshoots bent u bij Topmodel-online aan het perfecte adres.

De gezichten van onze modellen

Wilt u een model huren voor een fotoshoot? Neem dan contact met ons op!

Soorten modellen

Fotomodellen

Fotomodellen kunnen worden gebruikt voor reclamecampagnes en billboards. Maar ook voor bedrijfskalenders of beeldcreatie voor reclamebureaus, denk bijvoorbeeld aan de verpleegster (model) afgebeeld in de plaatselijke ziekenhuisfolder of het model dat een “dutje” geniet in het bed van een fabrikant.

Catwalkmodellen

Onze catwalkmodellen zijn allemaal professioneel geschoold en garanderen daarmee de eenheid van de catwalk.

Fashionmodellen

Een fotomodel is klaar! Ze heeft een professioneel portfolio, ervaring, zelfvertrouwen, de juiste werkhouding en is inzetbaar voor modellenjobs en modeshows.

Ondergoed modellen

Lingeriemodellen zijn modellen, catwalkmodellen of zelfs fashionmodellen en ze genieten van het geschenk van de natuur; het perfecte figuur! Lingeriemodellen kunnen worden gedragen om als fotomodel te werken of kunnen worden gedragen om naar lingerieshows te gaan.

Mannelijke modellen

Een mannelijk model wordt ook wel kleermaker of mannelijk model genoemd. Mannelijke modellen kunnen worden gebruikt voor modegerichte promotionele afbeeldingen, catwalkdesign en boekingen, maar mannelijke modellen zijn ook geschikt als presentator en entertainmentmodel.

Recreatieve modellen

Onze recreatieve modellen zijn modellen met een specifieke recreatieve flair. Ze vermaken hun gasten met geïmproviseerde lezingen en treden op als gekostumeerde exposanten. Denk aan modellen in een openingscarnaval.

Promotiemodellen

Promotiemodellen zijn specifieke modellen voor hostessen of entertainment die producten in uw winkel of stand promoten. Ook in groepen kunnen actiemodellen actief worden ingezet. Ze zetten bijvoorbeeld ook groepen op om brochures te maken. Ons managementteam heeft deskundig enthousiasme en een moderne, elegante uitstraling die aansluit bij de wensen van onze klanten.