De leukste fotocursus van Nederland!

fotografiecursus

De meeste mensen die op het punt staan ​​een cursus fotografie te gaan volgen, hebben een mooie camera gekregen of gekocht, maar weten niet hoe ze deze moeten gebruiken. Wat betekenen al deze knoppen? De verstrekte brochure is vaak zo technisch dat je brein na 2 pagina’s instort. Plots doe je alles op Auto of erger, camerastof in de kast achterlatend.

Hoeveel jaar ik al fotocursussen volg

Ik volg al bijna 10 jaar (!) verschillende fotografiecursussen. Nou, ik ben zelf ook een beetje geschrokken, wat gaat de tijd toch snel! Onlangs kreeg ik de vraag of ik ooit genoeg kreeg van deze avondlessen. Nou, A. een fotograaf die niet van 9.00 tot 17.00 uur werkt en B. nee, ik waardeer hem altijd! Stel dat u veel weet over een bepaald onderwerp en dit deelt met mensen die niets van dat onderwerp afweten of alleen basiskennis hebben. Heerlijk toch? Reacties: “oooh, ik wist niet dat ik dit kon! gelukkig daar?

En als ik na school nog steeds dezelfde reactie krijg, is mijn missie geslaagd!
“Hé Yvonne, het is lang geleden dat ik twee fotografielessen en Lightroom-workshops bij je heb gevolgd. Sindsdien ben ik dol op fotografie. En ik denk vaak aan je tips en tutorials. Gewoon bewegen. De juiste kracht voor een geweldige hobby waar ik veel van geniet. Ik denk dat het tijd is om je te bedanken. »
En ik geniet echt de hele tijd!

Voorliefde voor fotografie

Natuurlijk beginnen deze enthousiaste mensen aan een cursus fotografie omdat ze een voorliefde voor fotografie hebben en eerlijk gezegd zijn het meestal nog aardige mensen! Ook zijn er studenten uit enthousiasme die de professionele fotografieschool betreden. Nog competitiever… Ik zie ze wel eens op Facebook met leuke foto’s! Gelukkig wonen de meesten niet in Hilversum en adviseer ik die altijd onderweg 😉

Fotografiecursus is inmiddels een begrip in Het Gooi en daar ben ik best wel trots op! , laat geen kans en je leert hoe je mooie en creatieve foto’s kunt maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *